The Power Of Makeup.

Bangstyle Shampoo+Balsam (Volumizing, Smoothing og Hydrating)

 

CIMG0002

 

(For English, click here)

Bangstyle er et mærke, lavet af frisører der har lavet en inspirations app, hvor man kan dele sine kreationer. Bangstyle er fra USA, og det eneste sted jeg har set mærket her i Danmark, er Normal. De sælger ikke kun shampoo og balsam, men også hairspray, powder, gel og Mousse fra Bangstyle mærket i Normal, i Odense.

Mine Bangstyle produkter er købt til 15 kr. pr. styk (normal prisen var over 100 kr.) for 250 ml. i Normal.

CIMG0006

Smoothing Balsam til Venstre. Smoothing Shampoo til højre.

Bangstyle Smoothing Shampoo+Balsam, shampooens konsistens er meget flydende, men også cremet. Farven er hvid, (med perleagtig glans) og dufter meget parfumeret af, jeg ville kalde det en creme-slik-bær duft. Man skal ikke bruge særlig meget produkt, for at få håret til at skumme. Balsamens konsistens er mere tyk i det, end flydende. Fraven er hvid (bare hvid)  og den dufter mere af jasmin eller sådan noget, end shampooen gør, Balsamen dufter ikke særlig sødt. Igen, man behøver ikke ret meget produkt for at håret bliver dækket ind. Resultatet: Jeg er sådan set ret glad for dette sæt, men jeg er mest imponeret over balsamen, da jeg syntes den giver rigtig meget fugt til håret. Sættet sørger for at mit hår ikke ser uregerligt og ødelagt ud, uden at ødelægge mine krøller. Håret føles rent efter brug, og mit hår er rent i en dags tid, før det begynder at blive fedtet i toppen. Duften bliver ikke i mit hår i mere end en time. Shampooen er ikke tilført nogle parabener, og ingen sulphater, og balsamen er ikke er tilført parabener.

“Like a well-trained dog or prison pen pal…your hair will lay down on command” – citat fra bagsiden af produktet.

Volumizing Balsam til venstre, Volumizing Shampoo til højre.

Volumizing Balsam til venstre, Volumizing Shampoo til højre.

Bangstyle Volumizing Shampoo+Balsam. Shampooens konsistens er mest flydende. Farven er gennemsigtig orange, og dufter meget parfumeret, af det samme som Smoothing shampooen (creme-slik-bær). Virkelig let ved at få håret til at skumme. Balsamens konsistens er, tyk og cremet. Farven, er en meget lys orange, og produktet dufter meget slik-jasmin agtigt, lækkert. Man behøver ikke så meget produkt før at det dækker. Resultat: Jeg har generelt et problem med shampooer og balsamer der lover mig mere volumen, det er aldrig sket før, og det skete så heller ikke denne gang. Igen, balsamen er meget fugtgivende, og på grund af alt den fugt, bliver mit hår mere skinnede.  Selvom de ikke giver mig mere volumen end normalt, gør det dem ikke dårlige. Håret føles rent efter brug, og er rent i en dags tid, før det begynder at blive fedtet i toppen. Shampooen er ikke tilført, hverken parabener eller sulphater, mens balsamen ikke er tilført parabener.

“Just because you are superfine doesn´t mean your hair has to be! Add some mass. A group hug for your hair”  – Citat fra bagsiden af produktet.

Hydrating Balsam til venstre. Hydrating Shampoo til højre.

Hydrating Balsam til venstre. Hydrating Shampoo til højre.

Bangstyle Hydrating Shampoo+Balsam. Shampooens konsistens er meget flydende. Farven er en gennemsigtig blå farve, og dufter af bær og slik. Ikke den originale shampoo duft. Man behøver ikke meget produkt, for at få skummet frem i håret. Balsamens konsistens er utrolig cremet, men ikke mere end de to andre balsamer. Farven er en lyseblå farve, og produktet dufter slik-creme-jasmin agtigt. Man behøver kun en smule for at få dækket håret ind. Resultatet: Denne linje giver mit hår mere fugt, end det normalt ville få af en hårvask, så produktet holder hvad det lover. Mit hår føles rent efter brug, og ser rent ud i en dags tid, før det begynder at fedte oppe i toppen. Er ekstra glad for denne linje, der holder hvad den lover, og kunne godt finde på at købe et par stykker til, hvis de stadig er på tilbud i Normal. Shampooen indeholder ingen parabener og sulphater, mens balsamen ikke indeholder parabener.

“We CAN lead your hair to moisture… and we WILL make it drink!” – Citat fra bagsiden af produktet.

Fra venstre, Hydrating, Smoothing, Volumizing.

Fra venstre, Hydrating, Smoothing, Volumizing.

Har du prøvet Bangstyles Produkter? Måske deres shampooer og balsamer?

AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Power Of Makeup.