Shills Deep Cleansing Black Mask

Alosan 80% Aloe Vera Soft Creme

Med 80% aloe vera. En nærende creme med Active Collagen, der aktiverer huden. Cremen virker genopbyggende på huden og bevarer den naturlige fugtighedsbalance. Efterlader huden smidig og silkeblød. Kan anvendes over hele kroppen. Uden parafumer og parabener” – rent-liv.dk

Køb den her

Jeg tror mærket har lavet designet om? Min tube er grøn, men på hjemmesiden er den en cremet hvid. Det er også lige meget, det er noget tid siden jeg købte denne creme.

Alosan - Soft Creme

Alosan 80% Aloe Vera Soft Creme, er købt på Rent-liv.dk til 39 kr. for 150 ml.

Konsistens: Dette er en cremet hvid creme, det er ikke en fed creme, men den er heller ikke flydende. Duft: Hvis du ved hvad aloe vera dufter af, så er det det den dufter af, dog med en neutral creme note. Resultat: Det her er en super lækker creme, man kan bruge den over hele kroppen, men jeg bruger den dog kun på kroppen. Jeg syntes den føles som cremet silke når man kommer den på huden, og det er jeg vild med. Den holder huden fugtet, og giver huden et sundt skær. Jeg er vild med at der er 80% aloe vera i denne creme, aloe vera har virkelig mange gode egenskaber, så jeg føler jeg forkæler min hud, ved at komme denne creme på den. Der står også at der er aktiv kollagen i cremen. Og den er super god for pengene! Den anbefaler jeg helt sikkert.

Jeg har også shampoo og balsam fra dette mærke, so jeg snarest vil anmelde.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shills Deep Cleansing Black Mask